Find me on TOP

Dacă rețelele de socializare sunt în continuă creștere și instrumentele de monitorizare se diversifică. Numărul instrumentelor de monitorizare în social media sunt în continuă creștere. În acest articol o să vă spun despre Traackr.

Traackr reprezintă un instrument de monitorizare social media foarte util celor care își doresc să descopere persoanele importante, influente din industria în care activezi. Acesta este un program ușor de utilizat. Cu ajutorul acestuia poți urmări cele mai influente persoane din diferite domenii, persoane influente de pe Facebook, Twitter, YouTube și chiar bloggeri.

Programul Traackr a fost realizat de către doi francezi, Pierre-Loic și David Chancogne, care și-au propus să relizeze un program cu ajutorul căruia oamenii să identifice mai ușor persoanele influente din mediul online. Pe baza unor algoritmi Traackr urmărește clipurile video, mesajele postate pe diverse site-uri de socializare, monitorizează blogurile și analizează autorii acestor intervenții. Traackr evaluează numărul elor care accesează postările respective pentru a studia modul în care opiniile exprimate se răspândesc în mediul online.  Pe baza acestor date Traackr realizează un clament al persoanelor influente în diferite domenii, în funcție de subiect.

Traackr este o aplicație utilă pentru persoanele dornice de a vedea care sunt cele mai influente persoane. Totodată Traackr este relevant și pentru agențiile de publicitate sau pentru diverse branduri care își doresc să dezvolte campanii online care să se bucure de succes și să crească din punct de vedre cantitativ și să le aducă profit.

Traackr este un instrument foarte potrivit pentru a găsi cei mai importanți oameni din diverse domenii, de a lua legătura cu ei și de a fi mereu la curent cu cele mai de succes campanii online. „In today’s integrated marketing landscape, you need to know your online influencers.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s