Noul MySpace

MySpace și Justin Timberlake? De unde acesată asociere? Cum de unde? Noul proprietar MySpace este chiar el, Justin Timberlake. Pentru ce ar cumpăra cineva o rețea de socializare care în ultimii ani a pierdut foarte mult teren în fața Facebook-ului? Să fie vorba doar de afaceri sau de o activitate bună de promovare, de PR online?

Rolul pe care artistul l-a interpretat în filmul „The Social Network” a fost oare factorul principal pentru care acesta a dorit să devină acționar majoritar al unei rețele de socializare? Sau doar spiritul de afacerist pe care l-a dobândit în 2010 când și a lansat propriul brand  de modă? Justin este acționar majoritar al afacerii MySpace alături de agenția de publicitate Specific Media. Noul MySpace nu a revenit pe piață singur, acesta și-a făcut apariția alături de noul hit al artistului „Suit & Tie”.

Noua interfață a site-ului MySpace est mai prietenoasă, noul MySpace este mai bine organizat, funcționează mult mai bine decât înainte. Cu noul MySpace în varianta Timberlake poți asculta muzica artiștilor internaționali, dar și muzica artiștilor independenți, poți asculta postul de radio preferat. Fotografiile, status-urile, link-urile, știrile, articolelele și filmulețele sunt omniprezente.

Funcția Discover permite consumatorilor de MySpace posibilitatea de a găsi melodii și formații noi. Artiștii își pot promova noile piese muzicale în mod gratuit pe acest site în scopul descărcării legale contra cost.

Justin a promovat pe contul său de Twitter noul MySpace. Pentru cei care încă nu au accesat acest site este bine de precizat că se pot autentifica cu ajutorul contului de Facebook, Twitter sau al adresei de e-mail. MySpace poate fi accesat în funcție de preferințele consumatorilor: vechiul MySpace și noul MySpace. Consider că schimbarea pe care a adus-o Timberlake site-ului MySpace este pata de culoare de care acesta avea nevoie pentru a rezista pe piața rețelelor sociale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s