Evenimentele lunii martie

Dacă zilele trecute am vorbit despre o campanie de succes, astăzi vreau să vă prezint câteva informații despre evenimentele din luna martie a anului curent. Indiferent dacă este vorba de o campanie sau de un eveniment de succes, cei din PR merită să fie apreciați pentru munca prestată. Un eveniment sau o campanie de succes asigură notorietate companiei.

Primul eveniment al acestei luni s-a desfășurat în perioada 6-7 martie. Digital Marketing Forum, căci așa se numește evenimentul, este cel mai important eveniment de promovare în mediul online. Cei care au participat la această ședință au primit soluții practice și idei aplicabile. Prima zi a fost dedicată conferințelor și secțiunilor de tip „fast-track” despre studiile de caz relevante, ideile noi, metode de măsurare și despre coptimizarea campaniilor online. A doua zi s-a desfășurat un workshop intensiv. Acesta a fost format din cele două module dedicate celor mai bune strategii de marketing digital.

La evenimentul Digital Marketing Forum desfășurat la București au luat parte peste 20 de vorbitori care au cunoscut succesul în meseria pe care o practică. Au participat atât specialiști locali, cât și specialiști internaționali care și-au expus ideile în fața celor interesați. Participanții la Digital Marketing Forum au învățat cum să lanseze cu brio viitoarele campanii de promovare și cum pot optimiza activitățile de marketing online într-un timp real, cum să-ți dai seama ce tactici funționează pe piața actuală și cum să gestionezi problemele care există la ora actuală pe piață.

EcomTIM evenimentul din zona banatului, este cel mai important eveniment dedicat e-commerce-ului. Evenimentul EcomTIM este cel mai important eveniment din zona banatului. Acesta este la a tria ediţie, dar se bucură de un real succes. EcomTIM s-a desfăşurat în perioada 13-14 martie, în Timişoara. În prima zi participanţii au luat parte la o conferinţă în care li s-au prezentat cele mai noi tendinţe în e-commerce. Cea de-a doua zi a fost destinată workshopului care le-a oferit participanţilor sfaturi practice, aplicabile.

Cel de-al treilea eveniment al lunii martie este PR Forum 2013, desfășurat în perioada 26-27 martie, la București. PR Forum este cea mai cunoscută conferință de PR și comunicare. Aceasta este cunoscută datorită faptului că abordează cele mai importante subiecte de pe piața actuală.

Evenimentul PR Forum 2013 merge pe aceeași linie ca și evenimentul Digital Marketing Forum. Prima zi este ziua dedicată conferințelor și secțiunilor interactive, iar cea de-a doua zi va fi dedicată workshop-ului. Evenimentul promite strategii eficiente de PR pentru a îmbunătăți campaniile și a avea rezultate concrete. Unul din momentele importante ale acestui eveniment va fi gala de premiere a celor mai reputați specialiști de comunicare din companii, oameni care și-au pus amprenta asupra domeniului PR.

Vouă care eveniment vi se pare mai atractiv, mai folositor?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s