Visul românesc între mit și realitate…

Uite că se poate și în România să realizezi ceva… În 1992 doi tineri dornici de afirmare au pus bazele unei afaceri care s-a dovedit a fi o afacere de succes. De la înghețată la ideea pufuleților Gusto nu a fost un mare pas. Lansarea oficială a pufuleților Gusto și-a asumat misiunea de a reda optimismul românilor consumatori de pufuleți Gusto, de a-i face pe aceștia să zâmbească pentru a face față mai ușor situației de criză.

Ilustrațiile de pe ambalajele pufuleților Gusto dau o valoare artistică ce merită colecționată. Liga optimiștilor lansată de cei de la Phoenix își dorește să redea zâmbetul cetățenilor consumatori de pufuleți Gusto prin postarea de știri haioase, glume ce sunt menite să redea umorul și seninătatea.

Lansarea pufuleților Gusto a beneficiat în 2010 de cea mai bună campanie de PR din Europa de Est. Prin campania „Liga Optimiștilor” ce aduce zâmbete pe fețele românilor aceasta a beneficiat de acest premiu în cadrul SABRE Awards, cea mai importantă competiție din Europa.

Campania pro-optimism lansată pentru promovarea pufuleților Gusto a primit în 2010 numeroase premii. La festivalul de la Cannes Lions au obținut Silver Lion, premiul pentru cea mai bună campanie de PR din Europa de Est la SABRE Awards și nu în ultimul rând, trofeul unei categorii la IPRA Golden World Awards.

Campania de PR Gusto se află încă în desfășurare. Campania are cinci componente pe care se bazează: teasing, revealing, social media, optimism, caricaturile. Cei de la PHOENIX își doresc ca prin intermediul acestei campanii să acapareze mai mulți consumatori și să le redea oamenilor optimismul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s